+31 6 29 39 24 73|| Noëlle Van Seggelen
When career and passion come together!

Zolang als ik me kan herinneren probeer ik gezonde alternatieven uit voor de gebruikelijke recepten. Ik stond regelmatig in de keuken om mijn zelfgemaakte havermout muffins en groenten burgers te bakken. Gezond en bewust leven is nu mainstream maar mijn creaties werden toen nog gezien als iets voor geitenwollen-sokken types. Toch zag ik langzaamaan ook verandering in de eetgewoonten van mijn omgeving.

Met de tijd kreeg ik steeds meer interesse in de werking en invloed van voeding op ons lichaam en verzamelde zoveel mogelijk informatie hierover. Mijn kennis groeide en ik werd dan ook steeds vaker om advies gevraagd door familie, vrienden en collega’s. Ik merkte dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkte en ik een motiverende invloed had op mijn omgeving. Het begon dan ook steeds meer te kriebelen om hier meer mee te gaan doen. Na 10 jaar als marketeer te hebben gewerkt kon ik de drang dan ook niet langer bedwingen en heb de keus gemaakt om mijzelf om te scholen tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en mijn eigen praktijk te starten.

Met Vitamin Coach wil ik het verschil voor jou maken! Helder krijgen wat jij nodig hebt en overzicht creëren in de brij aan informatie die te vinden is over voeding, gezondheid en alle voorbijkomende hypes. Samen aan de slag betekent in een ongedwongen sfeer werken aan je gezondheid en altijd iemand die voor je klaar staat voor vragen of advies!

Ontdek Meer

Follow Your Daily Dose Of Vitamin Coach!