+31 6 29 39 24 73|| Noëlle Van Seggelen

Vitamin Coach helpt je met het ontwikkelen van jouw optimale gezondheid! Door het volgen van een gezond voedingspatroon kun jij je klachten voorkomen, verminderen of verhelpen.

The Big Three

Voeding

Food is essential to life,
therefore, make it good!

Elke dag zijn 100.000 miljard cellen in ons lijf aan het werk om ons fysiek en mentaal goed te laten functioneren. Elke cel heeft elke dag voldoende voedingsstoffen nodig om deze processen goed te laten verlopen. Zorg jij goed voor je cellen? Vitamin Coach kan je helpen om helder te krijgen wat jouw lichaam nodig heeft en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

Beweging

Have fun in taking care of your body!

Dagelijkse beweging en een optimale fysieke en mentale gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wordt vaak geassocieerd met afvallen maar het is goed voor zoveel meer! Door sporten en bewegen maak je hormonen aan, het zet belangrijke lichaamsprocessen in werking en je zorgt voor een sterke fundering van je lichaam. Het is een investering waar je niet alleen nu profijt van hebt maar ook over 10, 20 of 40 jaar.

Lifestyle

Create healthy habits, not restrictions!

Vanuit Orthomoleculair oogpunt spreek je niet zozeer over een dieet maar eerder over een leefstijl die bij jou past. Bij jouw lichaam, bij jouw interesses, bij jouw leven. Het advies van Vitamin Coach bestaat niet alleen uit voeding maar ook uit hoe je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven gezondere keuzes maakt en dus een gezondere leefstijl creëert.

Time For Change!

Vitamin Coach © 2018 All rights reserved.